الثلاثاء، 16 أبريل 2013

طريقة عمل يخنى الفراخ مع الخضار وشوربة البسلة بالكريمةومكرونة باللحم المفروم والريحان

متابعة منا لبرنامج لقمة هنية والذى يقدمه الشيف علاء الشربينى ولاخر وصفلته نقدم لكم وصفات اليوم وتشمل طريقة عمل يخنى الفراخ بالخضار وطريقة عمل شوربة البسلة بالكريمة وطريقة عمل مكرونة باللحم المفروم والريحان
اولا طريقة عمل يخني فراخ مع الخضار
المقادير
نصف كيلو  صدور فراخ
 بطاطس , كوسة
 فلفل أخضر , جزر
 بسلة
 طماطم
 بصل
 ثوم , زعتر
 كرات
نصف كوب مرقة
 ملح , فلفل
 بهارات , كرفس

شوربة البسلة بالكريمة
 المقادير
200 جم بسلة
كرات , بصل
 كوب كريمة , كرفس
 2 كوب مرقة
 ملح , فلفل أبيض
مكرونة فرن باللحم المفروم والريحان
 المقادير
 200 جم مكرونة مسلوقة
 200 جم لحم مفروم , بصل
 كوب عصير طماطم , ريحان
 صلصة طماطم
 ثوم , زعتر , ملح
 فلفل , جبنة شيدر

0 التعليقات

إرسال تعليق