الخميس، 25 أبريل 2013

فراخ محشية بالكبدة البتلو والأرز - شوربة بروكلي بالكريمة والجبنة

الشيف علاء الشربينى يقدم طريقة عمل فراخ محشية بالكبدة البتلو والارز كما يقدم طريقة عمل شوربة البروكلى بالجبنة والكريمة من برنامج لقمة هنية
 اولا طريقة عمل فراخ محشية بالكبدة البتلو والأرز 
 المقادير
 فرخة
 كوب أرز
 300 جرام كبدة 
 ثوم , بقدونس 
 زبيب , لوز 
 بصل , صلصلة طماطم 
 زيت 
 ملح , فلفل , بهارات
ثانيا مقادير شوربة بروكلي بالكريمة والجبنة 

 المقادير
ربع كيلو بروكلي 
 لتر مرقة كنور 
 زبدة , دقيق 
 كريمة لباني 
 ملح , فلفل أبيض 

0 التعليقات

إرسال تعليق