الثلاثاء، 14 مايو 2013

بالفيديو طريقة عمل المسقعة بالبشاميل والفيليه التركى الاسترجنوف

 مع علاء الشربينى اليوم نقدم طريقة عمل فيليه تركى استرجنوف ومسقعة بالبشاميل وكفتة البطاطس
طريقة عمل  فيلية تركي استرجنوف
 المقادير
فلفل الوان
 مشروم
 بصل أحمر , ثوم
 خيار مخلل
 أرز بسمتي
 صوص ديمجلاس
مسقعة بالبشاميل
 المقادير
 باذنجان محمر
صوص البشاميل , بصل حلقات
 طماطم , 150 جم لحم مفروم
 فلفل , عصير طماطم
 جبنة مبشورة , لبن
كفتة بالبطاطس
 المقادير
نصف ك لحم مفروم
 ثوم , بهارات كفتة
بصل مبشور , بقدونس
 فلفل حار , قيق
صوص طماطم , صلصة كنور
نصغ كيس  مرقة
أرز أبيض



0 التعليقات

إرسال تعليق