لقاء جديد مع الشيف شربينى وطريقة عمل الكوردن بلو وطريقة عمل الارز بلبن
;كوردن بلو كنور
المقادير
¼ ك صدور فراخ
لانشون أو تركي
زيتون
بصل بودر ,
ببريكا
مسطردة
جبنة شيدر أو موتزريلا
ملح , فلفل , دقيق
لبن , بيض
بقسماط , فيجيتار
أرز بالخلطة
المقادير
كوب أرز مصري
كبدة محمرة
صلصة بورية
زبدة ,مكسرات
ملح , فلفل
سكر
;كوردن بلو كنور
المقادير
¼ ك صدور فراخ
لانشون أو تركي
زيتون
بصل بودر ,
ببريكا
مسطردة
جبنة شيدر أو موتزريلا
ملح , فلفل , دقيق
لبن , بيض
بقسماط , فيجيتار
أرز بالخلطة
المقادير
كوب أرز مصري
كبدة محمرة
صلصة بورية
زبدة ,مكسرات
ملح , فلفل
سكر
0 التعليقات
إرسال تعليق