الأربعاء، 1 مايو 2013

طريقة عمل لحم بتلو بالشعرية وباذنجان مسلوق بالدقة وطاجن تورلى باللحم المفروم

حلقة جديدة من برنامج لقمة هنية مع الشيف علاء الشربينى بعد زيارته لبعض مدن مصر ويقدم خلال الحلقة طريقة عمل اللحم البتلو وطاجن تورلى باللحم المفروم وشوربة لسان العصفوربالجزر وكبد الفراخ وباذنجان مسلوق بالدقة
اللحم بتلو بالشعرية
 المقادير
نصف كيلو  لحم بتلو
كوب شعرية كوب مرقة
كرفس , كرات 
بصل , طماطم
 ملح , بهارات
باذنجان مسلوق بالدقة 
 المقادير
ربع كيلو  باذنجان قروص 
 ثوم 
 ملح , فلفل
 ليمون , بقدونس
 طماطم , خل 
 فلفل حار 
 فلفل اخضر


0 التعليقات

إرسال تعليق