حلقة جديدة من برنامج لقمة هنية مع الشيف علاء الشربينى بعد زيارته لبعض مدن مصر ويقدم خلال الحلقة طريقة عمل اللحم البتلو وطاجن تورلى باللحم المفروم وشوربة لسان العصفوربالجزر وكبد الفراخ وباذنجان مسلوق بالدقة
اللحم بتلو بالشعرية
المقادير
نصف كيلو لحم بتلو
كوب شعرية كوب مرقة
كرفس , كرات
بصل , طماطم
ملح , بهارات
باذنجان مسلوق بالدقة
باذنجان مسلوق بالدقة
المقادير
ربع كيلو باذنجان قروص
ثوم
ملح , فلفل
ليمون , بقدونس
طماطم , خل
فلفل حار
فلفل اخضر
0 التعليقات
إرسال تعليق