الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 60 دقيقة
المقادير: كيلو سمك فليه 1/2 كيلو جمبرى رز 3 اكواب ارز ثمرة كبيرة بصله مفرومه 4 ثمرة طماطم 4 ملاعق كبيرة توم مفروم 3 ثمرة ليمونات 2 ملعقة خل مقدار ملح وفلفل وكمون وجنزبيل مقدار زيت مقدار دقيق مخلوط ببقسماط
التحضير: بعد غسله كويس جدا بتبل السمك
فى طبق بحط التوم والخل والكمون والملح والفلفل الاسود وبهارات السمك والجنزبيل وورق اللورى والليمون
وابتدى بقى اتبل السمك واحده واحده كويس جدا
واسيبه من ساعه ل 3 ساعات مش اكتر
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 60 دقيقة
المقادير: كيلو سمك فليه 1/2 كيلو جمبرى رز 3 اكواب ارز ثمرة كبيرة بصله مفرومه 4 ثمرة طماطم 4 ملاعق كبيرة توم مفروم 3 ثمرة ليمونات 2 ملعقة خل مقدار ملح وفلفل وكمون وجنزبيل مقدار زيت مقدار دقيق مخلوط ببقسماط
التحضير: بعد غسله كويس جدا بتبل السمك
فى طبق بحط التوم والخل والكمون والملح والفلفل الاسود وبهارات السمك والجنزبيل وورق اللورى والليمون
وابتدى بقى اتبل السمك واحده واحده كويس جدا
واسيبه من ساعه ل 3 ساعات مش اكتر
الطبخ: وبعدين ما يتبل كويس اجيب طبق فيه الدقيق المخلوط بالبقسماط زى الصوره كده
وبعدين احط السمك فى الزيت على النار ولما يبقى لونه ذهبى اطلعه على ورق المطبخ علشان يتصفى من الزيت
0 التعليقات
إرسال تعليق