الجمعة، 28 يونيو 2013

صنية رقبة رومى بالخضروات, لحم بتلو بالبصل والزبدة مع الشيف علاء الشربينى

حلقة جديدة من بربرنامج لقمه هنيه مع الشيف علاء الشربينى: ويقدم طريقة تحضير صنية رقبة رومى بالخضروات, لحم بتلو بالبصل والزبدة
صنية رقبة رومى بالخضروات
المقادير
نصف كيلو  رقبة رومى
بصل , جزر
 كوسة , بطاطس
 ملح , فلفل ثوم
 بهارات
 فراخ
 طماطم
طريقة تحضير لحم بتلو بالبصل والزبدة
الطريقة
عرق بتلو
 بصل مبشور
 فلفل حار
زبدة, بهارات لحم
 ملح , فلفل
جوز الطيب , يقدم مع ارز بالخضار




0 التعليقات

إرسال تعليق