الأربعاء، 7 نوفمبر 2012

كيف تعدين فراخ بالكاري - سلطة الناتشوز - شوربة - كريب


فراخ بالكاري - سلطة الناتشوز - شوربة - كريب 

 راخ مشوية بالكاري: ½ ك صدور فراخ -- روزماري -- كركم -- ملح -- فلفل -- ثوم -- ماء بصل -- جنزبيل -- ليمون -- فلفل أخضر -- كاري -- صوص باربكيو . تقدم مع أرز بسمتي .. شوربة كريمة بالمشروم: 150 جم مشروم -- بصل مروم -- كرات -- زبدة -- دقيق -- مرقة -- كريمة لباني -- ملح = ½ ثمرة بطاطس -- فلفل ..

 سلطة الناتشوز: خس -- جبنة شيدر -- طماطم شيري -- شيبسي -- بصل أحمر -- ذرة صفراء -- فاصوليا . الصوص: مايونيز -- كريمة حامضة -- ثوم -- خل تفاح -- زيت -- ملح -- فلفل ..

 كريب: دقيق- لبن -- 4 بيضات -- فانيليا . الحشو .. شيكولاته -- مكسرات -- زبدة فول سوداني -- فروت .

 

0 التعليقات

إرسال تعليق